Retail

Gebakken vis

Gebakken vis

Gerookte Vis

Gerookte Vis

Vissalades

Vissalades

Specialiteiten

Specialiteiten

RETAIL

Vers- en gebakken vis
Top kwaliteit verse en gebakken vis in map verpakking.
De producten worden in een zeer kort tijdsbestek gefileerd, geportioneerd, verpakt en eventueel crossdock bij u aangeleverd. Tevens kunnen wij u zeer hoge kwaliteit gebakken vis leveren. Op de juiste temperatuur gebakken en op de juiste temperatuur ingepakt zodat de consument een vers gebakken product koopt. Een groot deel van ons assortiment is MSC/ASC gecertificeerd.

Vissalades
Zeer rijk gevulde hoogwaardige ambachtelijk bereidde vissalades.Geproduceerd van natuurlijke grondstoffen. Proef en raak overtuigd van de kwaliteit. Verkrijgbaar in elk gewenste consumenten eenheid.
Productie on Private Label eventueel in overleg.

Gerookte vis
Ambachtelijk gemarineerde gezouten en gerookte zalm. De zalm wordt handmatig drooggezouten voor een optimale smaak. Met uiterste zorg gerookt, gefileerd en gesneden zodat een topproduct wordt gecreëerd. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld 100 en 200 grams verpakking, zijdes gesneden als relatiegeschenk maar ook bijvoorbeeld portion controlled 25 gram bestaat tot de mogelijkheden.


HORECA

Verse vis
Een zeer uitgebreid assortiment met vis, schaal en schelpdieren van uit alle wereldzeeën.
Als voorbeeld noemen wij:

Gerookte vis
Ambachtelijk gemarineerde gezouten en gerookte zalm. De zalm wordt handmatig drooggezouten voor een optimale smaak. Met uiterste zorg gerookt, gefileerd en gesneden zodat een topproduct wordt gecreëerd. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld 100 en 200 grams verpakking voor, zijdes gesneden als relatiegeschenk maar ook bijvoorbeeld portion controlled 25 gram bestaat tot de mogelijkheden.

Diepvries

Mocht u een vrijblijvende offerte willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stel ons uw vraag!

Zaterdag na 10.00 uur kunnen alleen telefonische bestellingen voor het weekend gedaan worden in de winkel!

© 2024 Hoogland Vis